Inhoudsopgave

Rooten van Toon

U bent hier:
< Alle artikelen

Deze wiki zal geen handleidingen voor het rooten publiceren omdat de informatie in deze wiki bedoeld is als naslagwerk voor Toon’s.

Toon 1

Een Toon 1 is zelf te rooten, meer informatie hierover is op het Domoticaforum te vinden.

Toon 2

Een Toon 2 zelf rooten is helaas niet mogelijk. De manier hoe dit gebeurd is niet publiekelijk vrijgegeven. De reden hiervoor is dat de manier van rooten heel gemakkelijk te dichten is door de fabrikant en er geen andere manier is om de Toon2 te rooten. Indien dit publiekelijk wordt gemaakt is de kans heel groot dat de leverancier dit met een nieuwe softwareversie dicht.

Root Service

Er zijn enkele mensen die een zogenoemde “root-service” aanbieden om de Toon te rooten tegen een kleine vergoeding zodat u zelf de Toon niet open hoeft te maken om hem te rooten.

De vergoedingen voor deze service verschilt per aanbieder. Ook zijn er verschillen in de service achteraf, niet bij elke aanbieder is dit gratis.

Let er op dat wanneer u de Toon laat rooten dit door een ervaren “rooter” laat doen welke ook actief meewerkt met de “community” om zo de mogelijkheden te vergroten maar ook de kennis te delen met elkaar.

Vorige Toon Subscription features
Volgende Wijzigen tarieven